Famous Chordtela Ati Iki Dudu Dolanan 2022


Famous Chordtela Ati Iki Dudu Dolanan 2022. Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu. G em bubaran kowe dewe sing ngrampungi am d saiki kowe getun arep mbaleni bm b em rumangsamu ati iki bahan dolanan.

Syahiba Saufa feat. James AP Cerito Loro (Official Music Video) Ati
Syahiba Saufa feat. James AP Cerito Loro (Official Music Video) Ati from www.youtube.com

Em a kowe lungo ninggal aku, atiku loro f# bm ora nyongko kowe gampang keno godho em a aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno g a G a d ati iki. Outro e b cm gm.

Lagu Cerito Loro Dirilis Pada Tahun 2020 Lalu.


(intro) c# a#m b g# c# a#m. Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan. F g ati iki dudu seko wesi em am sek raiso saben dino mbok larani dm g keloro loro.

Em A Kowe Lungo Ninggal Aku.


Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu. Lirik chord kunci gitar cinta tak terpisahkan cak diqin ft safitri tresno iki dudu mung dolanan tribun video. C em am g iki ati dudu corcoran.

Lirik Lagu Happy Asmara Lirik Lagu Dudu Dolanan Chord Gitar.


Capo ♪ fret 1 intro : C em aku wes wegah am em mbaleni sing ra berfaedah f em mung marai ati susah dm g c mbok yo wes berakhir sudah. Chordtela duh denok gandulaning ati.

C Am Sing Tak Aboti.


G a f#m bm g a d. Em a kowe lungo ninggal aku, atiku loro f# bm ora nyongko kowe gampang keno godho em a aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno g a C g tak jarke kowe arep kepiye am em nengkene amung biso ngingetke f c mung siji sing dadi.

Ojo Dadi Loromu, Tulung Ngapuranen Aku.


Dm a g koe sing nggawe loro ati. F g c sing tak fikiri. F c tresnoku digawe cidro.


chordtela dolanan dudu
Posting Komentar
komentar teratas
Terbaru dulu
Daftar Isi
Tautan berhasil disalin.